Blogi | Pasi Vähämartti

goupille cylindrique taraudée din 7979

tucuman weather español by on joulu.31, 2017, under araña pequeña marron con manchas blancas

kai röffen thjnk Viimevuonna asetin tavoitteeksi julkaista keskimäärin yhden jutun viikossa, eli 52 kirjoitusta vuoden aikana. Valitettavasti olen jäänyt pahasti tästä tavoitteesta, en päässyt edes viimevuoden julkaisumäärään, joka oli 43. Vuoden 2017 aikana julkaisin lopulta 25 juttua, joista monet joulukuun aikana.

äänestyspaikat oulu 2018 Vähentynyt julkaisujen määrä näkyy myös kävijämäärien hidastuneena kasvuna. Viimevuonna arvioimastani kävijämäärästä jäätiin lopulta noin 4000:lla. 35932 vierailijaa on kuitenkin hyvä saavutus, joka tarkoittaa 37% kasvua vuodentakaiseen verrattuna. Kuukausittainen kävijämäärä on trendin mukaisessa kasvusuunnassa, vaikka tämän vuoden lopulla S-ryhmän osuusmakuista kertova juttu ei aiheuttanutkaan yleisöryntäystä, kuten vuosi takaperin.

johanna söderberg boyfriend

janica timonen ikä Merkittävin syy vähentyneisiin julkaisumääriin on ollut vapaa-ajan puute, tai oikeammin se, mihin asioihin sitä aikaa olen priorisoinut. Aiemmin minulla ei ollut juuri muita harrastuksia kuin työ ja kotiaskareet (joihin myös blogaus lukeutuu, säätämisen ohella). En käynyt koskaan juuri missään, elokuvissa kävin vain olohuoneessa, vaikka erittäin hyvä ja laadukas kotiteatteri onkin kyseessä.

silas järvinen facebook Kuluva vuosi on ollut uuden oppimista ja heittäytysmistä uusien asioiden pariin, joka on ollut erittäin antoisaa ja mieltä avartavaa. Alkuvuodesta lähdin mukaan valitus kunnanhallituksen päätöksestä, joka on useimpina viikkoina vienyt aina kokonaisen päivän, ja välillä keskellä viikkoakin on saattanut muutama tunti vierähtää. Tämä on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista aikaa, ja elämäni ehkä merkityksellisin vuosi tähän mennessä. Mieskaveritoiminnan myötävaikutuksesta aloitin mm. geokätköilyn, olen innostunut käymään mm. teattereissa, sekä aloitin viulunsoiton opettelun. Viuluharjoittelu vie päivittäin 30-60 minuuttia, joten ei ihme, että vapaa-aika on ollut kortilla. Kuntosalilla käyn aamulla aikaisin, ennen töihin menoa, joten se korkeintaan syö yöunien määrää. Kuluvana vuonna päivät ovat olleet kuinkin hyvin täyteen ahdettuja erilaisten aktiviteettien muodossa. Tämä ei ole ollenkaan huono asia, kiva että elämään on tullut oikeaakin sisältöä.

mamk yhteisöpedagogi yamk Kuluva vuosi on ollut elämäni parasta aikaa, ehdottomasti. Se on tuonut mukanaan perspektiiviä elämään, avannut silmiäni niin lasten kuin työttömienkin arjen osalta. Todennäköisesti vapaa-ajan kiireet jatkuvat, ja blogin päivittäminen ei pysy sillä tahdilla jolla sitä haluaisin päivittää, mutta yritetään silti pitää tavoitteena 52 juttua ensivuoden aikana, ja kävijämääräksi 45000. Vuodentakaisessa blogauksessa sanoin, että työn alla olevia, eli luonnosvaiheessa olevia blogauksia on 30 kpl. Tällä hetkellä saldo näyttää 49 luonnosta, vaikka kuluneena vuotena tulikin 25 postausta julkaistua. Osa oli ihan uusia, osa oli luonnosten viimeistelyjä ja julkaisuja. Juttuaiheita siis riittäisi, aikaa ei niinkään. Eri asia olisi, mikäli blogaamien olisi täysipäiväsitä, jolloin tähän voisi keskittyä kunnolla. Mutta kukapa tällaisten jorinoiden kirjoittamisesta mitään minulle haluaisi maksaa. Täysin omakustanteisesti siis homma pyörii edelleen ja hyvä niin, pystyy jutut riippumattomina ja mielipiteet omina.

budweiser alkolsüz bira Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille!

soñar con ratas pequeñas
aurinkomatkat äkkilähdön maksaminen :

1 Comment for this entry

 • biergärten münchen hirschgarten
  valerian root extract faydaları

  miten mammografiaan pääsee Terve Pasi
  Mitäs kuuluu ! Kerro Askolle terveiset !
  Minulla karaokesoittimena MediaCom MCI 3200 ja myös MCI 3300 uusin malli olisi paras mutta eipä tullut ostettua ! MEDIACOM MCI 6200TW PREMIUM KARAOKE PLAYER !
  Valitettavasti ei löydy Suomesta (kuin muutama kpl) ! Itse ostin Abu Dhabista komennuksen aikana !
  Karaokea voi soittaa usb tikulta ! Tai uusimmassa Sd card:lta !
  Vanhoissa soittimissa käytän 64 GB:n usb tikkua suomalaisten karaokebiidien laulamiseen ! Nyt kappaleita 2297 kpl siis pelkkiä suomalsisia ja olen juuri tekemässä lisää eli kohta biisejä on noin 3600 kpl ja kaikki mahtuu 64 gb tikulle ! Tai niin uskon ! Aika täyteen kyllä tulee ! Ei ole tullut kokeiltua toimisiko laite 128 gb tikulla ! Voi olla se on kohta esissä ! Puran ja konvertoin koot pinenemmiksi käyttäen ilmaisohjelmia ! Tai on mulla yksi ostettu purkuohjelma jota käytän jos muu ei auta !
  Kaikki biisit toimivat vaikka videon toiston olen pienentänyt minimiin ! Ääni mp3 on suurimmassa osassa kappaleita 192 kbits ! Eli riittäävä !
  Terveisin Jarmo

Leave a Reply

conquista de mexico tenochtitlan año

niemen tehtaat kerrossänky mitat

bücher krieger des lichts

élection présidentielle 2017 candidat

brokolinin faydaları nelerdir 2010

conquista de mexico tenochtitlán

lennon varaaminen alaikäiselle

täytäntöönpanon keskeyttäminen korkein oikeus

lynggården tranum strand

włochy turyn wycieczka RSSlyhyt hääpuku kirkossa myydään teollisuushalli purettavaksi