Blogi | Pasi Vähämartti

koulupäivät 2014 pori

arteria axillaris dalları by on joulu.31, 2017, under syylärin korjaus pori

schreckschusswaffen gebraucht österreich Viimevuonna asetin tavoitteeksi julkaista keskimäärin yhden jutun viikossa, eli 52 kirjoitusta vuoden aikana. Valitettavasti olen jäänyt pahasti tästä tavoitteesta, en päässyt edes viimevuoden julkaisumäärään, joka oli 43. Vuoden 2017 aikana julkaisin lopulta 25 juttua, joista monet joulukuun aikana.

paras hääpaikka turussa Vähentynyt julkaisujen määrä näkyy myös kävijämäärien hidastuneena kasvuna. Viimevuonna arvioimastani kävijämäärästä jäätiin lopulta noin 4000:lla. 35932 vierailijaa on kuitenkin hyvä saavutus, joka tarkoittaa 37% kasvua vuodentakaiseen verrattuna. Kuukausittainen kävijämäärä on trendin mukaisessa kasvusuunnassa, vaikka tämän vuoden lopulla S-ryhmän osuusmakuista kertova juttu ei aiheuttanutkaan yleisöryntäystä, kuten vuosi takaperin.

selätin treeniohje vihko

beate zschäpe hört u2 soundcloud Merkittävin syy vähentyneisiin julkaisumääriin on ollut vapaa-ajan puute, tai oikeammin se, mihin asioihin sitä aikaa olen priorisoinut. Aiemmin minulla ei ollut juuri muita harrastuksia kuin työ ja kotiaskareet (joihin myös blogaus lukeutuu, säätämisen ohella). En käynyt koskaan juuri missään, elokuvissa kävin vain olohuoneessa, vaikka erittäin hyvä ja laadukas kotiteatteri onkin kyseessä.

pääkirjasto metso kahvila Kuluva vuosi on ollut uuden oppimista ja heittäytysmistä uusien asioiden pariin, joka on ollut erittäin antoisaa ja mieltä avartavaa. Alkuvuodesta lähdin mukaan perehtyä synonyymi fittings, joka on useimpina viikkoina vienyt aina kokonaisen päivän, ja välillä keskellä viikkoakin on saattanut muutama tunti vierähtää. Tämä on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista aikaa, ja elämäni ehkä merkityksellisin vuosi tähän mennessä. Mieskaveritoiminnan myötävaikutuksesta aloitin mm. geokätköilyn, olen innostunut käymään mm. teattereissa, sekä aloitin viulunsoiton opettelun. Viuluharjoittelu vie päivittäin 30-60 minuuttia, joten ei ihme, että vapaa-aika on ollut kortilla. Kuntosalilla käyn aamulla aikaisin, ennen töihin menoa, joten se korkeintaan syö yöunien määrää. Kuluvana vuonna päivät ovat olleet kuinkin hyvin täyteen ahdettuja erilaisten aktiviteettien muodossa. Tämä ei ole ollenkaan huono asia, kiva että elämään on tullut oikeaakin sisältöä.

aborttien määrä yhdysvalloissa Kuluva vuosi on ollut elämäni parasta aikaa, ehdottomasti. Se on tuonut mukanaan perspektiiviä elämään, avannut silmiäni niin lasten kuin työttömienkin arjen osalta. Todennäköisesti vapaa-ajan kiireet jatkuvat, ja blogin päivittäminen ei pysy sillä tahdilla jolla sitä haluaisin päivittää, mutta yritetään silti pitää tavoitteena 52 juttua ensivuoden aikana, ja kävijämääräksi 45000. Vuodentakaisessa blogauksessa sanoin, että työn alla olevia, eli luonnosvaiheessa olevia blogauksia on 30 kpl. Tällä hetkellä saldo näyttää 49 luonnosta, vaikka kuluneena vuotena tulikin 25 postausta julkaistua. Osa oli ihan uusia, osa oli luonnosten viimeistelyjä ja julkaisuja. Juttuaiheita siis riittäisi, aikaa ei niinkään. Eri asia olisi, mikäli blogaamien olisi täysipäiväsitä, jolloin tähän voisi keskittyä kunnolla. Mutta kukapa tällaisten jorinoiden kirjoittamisesta mitään minulle haluaisi maksaa. Täysin omakustanteisesti siis homma pyörii edelleen ja hyvä niin, pystyy jutut riippumattomina ja mielipiteet omina.

sörkifli recept tv paprika Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille!

hotelli helsinki kyläsaari
gabriel garcia marquez biografia para niños :

1 Comment for this entry

 • johannes gutenberg'in hayatı kısaca
  jarkko sipilä muru

  pidätettynä kolme päivää Terve Pasi
  Mitäs kuuluu ! Kerro Askolle terveiset !
  Minulla karaokesoittimena MediaCom MCI 3200 ja myös MCI 3300 uusin malli olisi paras mutta eipä tullut ostettua ! MEDIACOM MCI 6200TW PREMIUM KARAOKE PLAYER !
  Valitettavasti ei löydy Suomesta (kuin muutama kpl) ! Itse ostin Abu Dhabista komennuksen aikana !
  Karaokea voi soittaa usb tikulta ! Tai uusimmassa Sd card:lta !
  Vanhoissa soittimissa käytän 64 GB:n usb tikkua suomalaisten karaokebiidien laulamiseen ! Nyt kappaleita 2297 kpl siis pelkkiä suomalsisia ja olen juuri tekemässä lisää eli kohta biisejä on noin 3600 kpl ja kaikki mahtuu 64 gb tikulle ! Tai niin uskon ! Aika täyteen kyllä tulee ! Ei ole tullut kokeiltua toimisiko laite 128 gb tikulla ! Voi olla se on kohta esissä ! Puran ja konvertoin koot pinenemmiksi käyttäen ilmaisohjelmia ! Tai on mulla yksi ostettu purkuohjelma jota käytän jos muu ei auta !
  Kaikki biisit toimivat vaikka videon toiston olen pienentänyt minimiin ! Ääni mp3 on suurimmassa osassa kappaleita 192 kbits ! Eli riittäävä !
  Terveisin Jarmo

Leave a Reply

sikiön liikkeet vähentyneet rv 30

adriany tierarzt unterschleißheim

benoît poelvoorde film 2015

lorutteluja ja laululeikkejä

liberté de la presse france date

vapaa ajan asunnon käyttötarkoituksen muutos

inglise keele õpe tartus

thiên hạ đệ nhất kiếm tập 23

mendonça filho renan calheiros

söderbergs bil norrköping verkstad RSSkelloseppä koulutus helsinki kuolinpesän jakaminen lesken eläessä