Blogi | Pasi Vähämartti

hanna jensen kevät palmassa

mikä auttaa allergiseen yskään by on joulu.31, 2017, under dessin animé francais spiderman

ilmasäiliö 300 bar Viimevuonna asetin tavoitteeksi julkaista keskimäärin yhden jutun viikossa, eli 52 kirjoitusta vuoden aikana. Valitettavasti olen jäänyt pahasti tästä tavoitteesta, en päässyt edes viimevuoden julkaisumäärään, joka oli 43. Vuoden 2017 aikana julkaisin lopulta 25 juttua, joista monet joulukuun aikana.

leviathan wikipedia español Vähentynyt julkaisujen määrä näkyy myös kävijämäärien hidastuneena kasvuna. Viimevuonna arvioimastani kävijämäärästä jäätiin lopulta noin 4000:lla. 35932 vierailijaa on kuitenkin hyvä saavutus, joka tarkoittaa 37% kasvua vuodentakaiseen verrattuna. Kuukausittainen kävijämäärä on trendin mukaisessa kasvusuunnassa, vaikka tämän vuoden lopulla S-ryhmän osuusmakuista kertova juttu ei aiheuttanutkaan yleisöryntäystä, kuten vuosi takaperin.

wieluń nasze miasto studniówka 2018

vaimoni on toista maata lempäälä Merkittävin syy vähentyneisiin julkaisumääriin on ollut vapaa-ajan puute, tai oikeammin se, mihin asioihin sitä aikaa olen priorisoinut. Aiemmin minulla ei ollut juuri muita harrastuksia kuin työ ja kotiaskareet (joihin myös blogaus lukeutuu, säätämisen ohella). En käynyt koskaan juuri missään, elokuvissa kävin vain olohuoneessa, vaikka erittäin hyvä ja laadukas kotiteatteri onkin kyseessä.

takaolkapäiden treenaus käsipainoilla Kuluva vuosi on ollut uuden oppimista ja heittäytysmistä uusien asioiden pariin, joka on ollut erittäin antoisaa ja mieltä avartavaa. Alkuvuodesta lähdin mukaan małgorzata pieńkowska wiek, joka on useimpina viikkoina vienyt aina kokonaisen päivän, ja välillä keskellä viikkoakin on saattanut muutama tunti vierähtää. Tämä on ollut erittäin antoisaa ja opettavaista aikaa, ja elämäni ehkä merkityksellisin vuosi tähän mennessä. Mieskaveritoiminnan myötävaikutuksesta aloitin mm. geokätköilyn, olen innostunut käymään mm. teattereissa, sekä aloitin viulunsoiton opettelun. Viuluharjoittelu vie päivittäin 30-60 minuuttia, joten ei ihme, että vapaa-aika on ollut kortilla. Kuntosalilla käyn aamulla aikaisin, ennen töihin menoa, joten se korkeintaan syö yöunien määrää. Kuluvana vuonna päivät ovat olleet kuinkin hyvin täyteen ahdettuja erilaisten aktiviteettien muodossa. Tämä ei ole ollenkaan huono asia, kiva että elämään on tullut oikeaakin sisältöä.

leonet hotel köln Kuluva vuosi on ollut elämäni parasta aikaa, ehdottomasti. Se on tuonut mukanaan perspektiiviä elämään, avannut silmiäni niin lasten kuin työttömienkin arjen osalta. Todennäköisesti vapaa-ajan kiireet jatkuvat, ja blogin päivittäminen ei pysy sillä tahdilla jolla sitä haluaisin päivittää, mutta yritetään silti pitää tavoitteena 52 juttua ensivuoden aikana, ja kävijämääräksi 45000. Vuodentakaisessa blogauksessa sanoin, että työn alla olevia, eli luonnosvaiheessa olevia blogauksia on 30 kpl. Tällä hetkellä saldo näyttää 49 luonnosta, vaikka kuluneena vuotena tulikin 25 postausta julkaistua. Osa oli ihan uusia, osa oli luonnosten viimeistelyjä ja julkaisuja. Juttuaiheita siis riittäisi, aikaa ei niinkään. Eri asia olisi, mikäli blogaamien olisi täysipäiväsitä, jolloin tähän voisi keskittyä kunnolla. Mutta kukapa tällaisten jorinoiden kirjoittamisesta mitään minulle haluaisi maksaa. Täysin omakustanteisesti siis homma pyörii edelleen ja hyvä niin, pystyy jutut riippumattomina ja mielipiteet omina.

la puissance de la prière film Hyvää uutta vuotta 2018 kaikille!

velká cena usa 2015
lycée george sand epl du velay yssingeaux :

1 Comment for this entry

 • huvila ja huussi kausi 4 mikä vuosi
  thundercats 2011 español latino capitulos completos

  pakaroita kiinteyttävät liikkeet Terve Pasi
  Mitäs kuuluu ! Kerro Askolle terveiset !
  Minulla karaokesoittimena MediaCom MCI 3200 ja myös MCI 3300 uusin malli olisi paras mutta eipä tullut ostettua ! MEDIACOM MCI 6200TW PREMIUM KARAOKE PLAYER !
  Valitettavasti ei löydy Suomesta (kuin muutama kpl) ! Itse ostin Abu Dhabista komennuksen aikana !
  Karaokea voi soittaa usb tikulta ! Tai uusimmassa Sd card:lta !
  Vanhoissa soittimissa käytän 64 GB:n usb tikkua suomalaisten karaokebiidien laulamiseen ! Nyt kappaleita 2297 kpl siis pelkkiä suomalsisia ja olen juuri tekemässä lisää eli kohta biisejä on noin 3600 kpl ja kaikki mahtuu 64 gb tikulle ! Tai niin uskon ! Aika täyteen kyllä tulee ! Ei ole tullut kokeiltua toimisiko laite 128 gb tikulla ! Voi olla se on kohta esissä ! Puran ja konvertoin koot pinenemmiksi käyttäen ilmaisohjelmia ! Tai on mulla yksi ostettu purkuohjelma jota käytän jos muu ei auta !
  Kaikki biisit toimivat vaikka videon toiston olen pienentänyt minimiin ! Ääni mp3 on suurimmassa osassa kappaleita 192 kbits ! Eli riittäävä !
  Terveisin Jarmo

Leave a Reply

régisseur de scène définition

hullut päivät 2016 töihin

maustetut väkevät viinit

itsesäätyvä lämpökaapeli hinta

lääkeaineryhmät pharmaca fennica

bob l'éponge jeux halloween

sairaanhoitaja pääsykoe metropolia 2015

erlingur jón valgarðsson RSSmaajussille morsian 2015 tv lähetykset augustenstraße 73 iphone reparatur