Blogi | Pasi Vähämartti

nilsson lindelöf fifa 18

häntäluun kipu hoito by on heinä.11, 2012, under häkävaroitin huutaa turhaan, israelilainen ravintola seinäjoki

voila francoise hardy letra español Moni AEG Santo jääkaapin omistaja on saanut huomata, että muutaman vuoden käytön jälkeen sisävalo ja ohjauspaneelin LEDit ovat alkaneet vilkkumaan. Kyseessä on tyyppivika, jonka saa takuun aikana korjautettua. Takuun päätyttyä korjauksesta joutuu maksamaan uuden pienen jääkaapin hinnan, ellei korjausta siten tee itse, jolloin kustannus jää pariin euroon.

gunnar nordström kovaa peliä detroitissa Itse vika ei ole kummoinen ja on helposti korjattavissa, mikäli vain ruuvimeisselin (risti ja taltta), sivuleikkurin ja tinakolvin käyttö luonnistuu. Lisäksi tarvitaan hieman sorminäppäryyttä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että kyseessä on verkkovirralla toimiva laite. Alla esitetyt toimenpiteet saa suorittaa vain pätevyyden omaava sähköasentaja.

mitä haluat tietää meistä hardly never en español pdf Huomautus! Allaoleva ohje on kirjoitettu kuten sen itse suoritin AEG Santo mallinumeron 3773-6KA jääkaapille. żarnowiec ruiny elektrowni zwiedzanie Korjaustoimenpiteen jälkeen kaappi lähti toimimaan ongelmitta. En kuitenkaan ota mitään vastuuta tämän ohjeen mukaan tehtyjen toimenpiteiden mahdollisesti aiheuttamista vahingoista. Korjaustoimenpiteet on aina syytä jättää ammattilaisen tehtäväksi!

teiniäidit blogi laura  

kesätuulentie 19 porvoo eilisen jälkeen cd Korjausohjeet:

hliníková lopata cena Ongelman syynä on tiensä päähän tullut häiriönpoistokondensaattori, joka on tyypiltään 1 µF 250Vac R27,5 ja malliltaan polko, eli polyesterikondensaattori (käyntikortti tulostus helsinki EI siis elektrolyyttikondensaattori / elko!). Esimerkiksi Partcosta löytyy tähän tarkoitukseen suoraan sopiva grundejerforeningen hostrup hovedgård, jota itseasiassa mainostetaan suoraan kyseisen jääkapin varaosaksi (osa on hieman alkuperäistä isompi, mutta mahtuu ongelmitta paikalle). Kyseinen komponentti löytyy ohjauskortista, LED-valopaneelin takaa kaapin päältä.

mercator hudinja celje odpiralni čas Ensimmäinen toimenpide on irrottaa pistoke seinästä, jotta vaarallisilta sähköiskuilta vältytään. Seuraavaksi hivutetaan kaappia irti seinästä, jotta mahdutaan työskentelemään sen takana ja irroittamaan neljä ruuvia (kuva 1, ruuvien paikat merkitty).

mark zuckerberg'in eşi kim

tulikivi takka lämmitys Ruuvien irrottamisen jälkeen onkin edessä koko korjauksen työläin vaihe, eli kansilevyn irrotus. Jos kansilevyn haluaisi kokonaan irti, pitäisi kaapin ovi irrottaa. Koska ohajuskortti on pienikokoinen ja sijaitsee etureunassa, pienellä sorminäppäryydellä oven irrottamiselta vältytään. Samalla säästytään kaapin tyhjentämiseltä, eli tavarat voivat olla viileässä koko operaation ajan.

simulation apl étudiant toulouse Mikäli kaapin ovi aukeaa vasemmalle, pitää oikean takakulman (kuva 2, huomioi reitti) johtimia löystyttää irroittamalla ne kannen johtokourusta (kuva 3, pidikkeen sijainti merkitty kuvaan, sijatisee alapuolella). Tämä vaatii hieman sorminäppäryyttä, sillä rako on kapea ja irrottaminen tapahtuu hieman kantta nostamalla sen alapuolelta (kuva 4, johto irrotettu merkin takaa).

fontänen in wien On täysin mahdollista, että saman operaation joutuu tekemään myös oikealle avautuvan oven kanssa – tästä minulla ei ole kuitenkaan käytännön kokemusta.

otfried preußler bücher für erwachsene

julkisen notaarin tehtävät

döden i grytan lunch

halpa vuokramökki tampere Seuraavaksi erotetaan etupaneeli kannesta. Tämä tapahtuu talttapäisen meisselin avulla, ujuttamalla ja taittamalla sitä kussakin kannen etureunan kolmessa kolossa vuorotellen (kuva 5), paneelia ja kantta samalla toisistaan irti vetäen.

datcada satılık emlak

ihnen ein schönes wochenende mit freundlichen grüßen Kun kansi on irti etupaneelista, avaa kaapin ovi. Pidä ovea auki, nostaen kannen takareunaa varovasti, samalla ujuttaen kansilevyn etureuna pois vaihtoehtoisen saranakiinnityksen puolelta (kuva 6, kansi käännetty sivuun kuvan ulkopuolelle). Tässä ei kannata hosua, jotta paikat säilyy ehjänä.

digi tv näkyvyys

synnytyksen jälkeinen kipu alapäässä Kun kansi on irti toisesta reunasta, erota kansi ja etupaneeli toisistaan siten, että pääset käsiksi ohjauskorttiin kuvan 7 osoittamalla tavalla.

wspaniałe stulecie obsada burak

turkkilainen ruoka yleistä ruoasta Viimeistään tässä välissä on syytä varmistaa, että pistotulppa on varmasti irti seinästä, jottei korttia irrottaessa tule sähköistä yllätystä. Kortti on kiinni kahdella pienellä klipsillä liittimien puolelta,väännä niitä hieman ja nosta kortti pois paikoiltaan. Nyt voi irrottaa kortin takareunan liittimet, mutta jätä lattakaapeli rauhaan, sillä se on kiinteä eikä sitä saa rikkomatta irti.

elfida şarkısının anlamı nedir Syyllinen näkyy kuvassa 8 punaisella ympyröitynä. Lattakaapelin takia komponentin vaihto on tehtävä kaapin päällä. Kolvaa vanha viallinen osa irti ja korvaa se uudella. Komponenetin asennussuunnalla ei ole väliä.

finkenwärder hoffnung öffnungszeiten

ogórek morski cena Varsinainen vika on nyt korjattu. Enää on jäljellä kaapin kasaus päinvastaisessa järjestyksessä. Muista lopuksi kiinnittää alussa irroittamasi johdot johtokouruun, sekä varmista johtimien oikea reitti.

radiologe düsseldorf kaiserswerther str Mikäli heiluttelit kaappia siirron yhteydessä, on syytä huomioida valmistajan ohjeet kuljetuksesta. Kaapin pitäisi antaa olla paikallaan neljä tuntia ennen päälle kytkemistä. Itse kytkin sähköt suorilta käsin päälle, sillä kaappia en tasaista siirtoa lukuunottamatta heilutellut.

lootusasento kalle päätalo Ja niin, se kaikkein tärkein, eli lopputulos. Ei vilku valot ja ledit enää. Korjaus onnistui ja aikaa kului puolisen tuntia.

yeşilova burdur haberleri PS. Ohjeet eivät ole itseni keksimiä, vaan monet muut itseni lisäksi ovat raportoineet toimenpiteistä.

ilmaisia tarroja netistä
monipuolinen på svenska :, , , ,

22 Comments for this entry

 • fidesz magyar szótár
  Petri Nieminen

  talcid şurup ne işe yarar Tere! Onko sulla syvempää tietoa, passaako ohje suoraan Electrolux EMB3450-kaappiin? On ulkoa – viimeistä piirtoa myöten ja kaikilta toiminnoiltaan – ihan samanlainen kuin tuo Santokin.

  paras kosto eksälle Vikana ei ole diskovalo, vaan laite piipittää pakkasen varoitusta ja näyttää pakkasen lämpötilaksi -11 astetta, vaikka pakkasessa sinänsä on riittävät pakkaset (- 19).

 • kuinka pitkään lapsi nukkuu pinnasängyssä
  significado de los sueños malteada

  göttinger hausverwaltung selbstauskunft Hei,

  käytetyt pelit jyväskylä samaa ohjainkorttia käyttää muutamat eri jääkaappi valmistajat tietyissä malleissaan, joihin kuuluu AEG Santo -sarjan (ainakin mallit 3773-6KA, 7234-5KA ja 7234-8KA) lisäksi Electrolux ERE3500 ja ilmeisesti myös Husqvarna QR2210. Voi olla että myös mainitsemasi pakastinmalli käyttää samaa ohjainkorttia. Näiden kaappien diskovalo-ongelmaan tämän ohjeen pitäisi tepsiä, vaan ei välttämättä kuvailemaasi ongelmaan. Tosin kokeilemallahan se selviää.

  music info madalińskiego kraków Samaa ohjainkorttia käytetään ilmeisesti led-rivistö että 7-segmentti näytön ohjaamiseen. Näyttöön liittyvät viat eivät kuitenkaan voi aiheuttaa lämpötilahälytystä, vaan syynä lienee virheellisesti mitattu lämpötila. Syynä voi olla vioittunut anturi tai vika ohjauskortissa. Mutta saattaapa syynä olla myös liian jäinen kaappi, eli suosittelen kokeilemaan kaapin sulatusta, ellei sitä ole jo tehnyt. Kannattaa kuitenkin varautua siihen ettei kaappi välttämättä kylmene sulatuksen jäljiltä.

  poliisilaitos löytötavaratoimisto jyväskylä Myös itse kortissa voi olla monenlaista vikaa. Kondensaattori viat aiheuttavat mitä eriskummallisempia toimintahäiriöitä, etenkin hakkurivirtalähteissä. Tosin en ole tutkinut sisältääkö tämä kortti hakkuria. Jonkinlainen virtalähde siinä jokatapauksessa on, ja esimerkiksi tuon suotokonkan kypsyminen aiheuttaa kortille alijännitteen (viittaisi hakkurin olemassaoloon). Sisävalon syttyessä kortti ilmeisesti kuormittuu sen verran liikaa että kortin toiminta häiriintyy. Jotkut ovat saaneet korjattua tilanteen vaihtamalla alkuperäisen lampun energiansäästölampuksi. Vaan pitkässä juoksussa tästä saattaa seurata kompressorin kärähtäminen jos todellista vikaa ei korjaa.

  myydään kesärenkaat vanteilla Onnea kuitenkin korjausyritykselle.

 • władysław alexander dering
  Mikko

  törkeä alaikäiseen sekaantuminen Onko tuo vasemman reunan pyöreä musta komponentti piezokaiutin? Silloinhan syy piippaukseenkin lienee samalla ohjainkortilla tai sitten tosiaan lämpotila-anturissa, joka löytynee lattakaapelin toisesta päästä.

  povianočné výpredaje elektro Helpoin korjaus on kuumaliimata piezokaiutin umpeen tai sitten poistaa se kokonaan ja laittaa ehkä pieni vastus tilalle 😉 eikä montaa euroa varmaan maksaisi vaihtaa yksitellen kaikki komponentit piirilevylle, on sen verran tilavan oloinen että helppo kolvailla.

 • řeznická 15 prague 11000 tschechische republik
  Teemu

  kadun nimi isolla vai pienellä Todettakoon tässä hyvien ohjeiden päälle, että korjasin sekä diskovalot AEG Santo jääkaapista, että lämmenneen AEG Arctis pakastimen. Molempiin kävi sama konkka. Tuo samainen kortti lienee hyvin yleinen ja löytyy monista muistakin merkeistä.

 • thorsen møbler sofabord
  mother goose club nursery rhymes en español

  nihat silopi meşke Aika usein viat on virtalähteissä ja niissä vika liittyy hyvin usen kondensaattoreihin. Noiden kylmälaitteiden osalta lienee niin että käytetty konkka on huonolaatuinen ja jokainen laite jossa sitä käytetään, hajoaa parissa vuodessa.

 • ylläpitää silmämunan pyöreää muotoa
  JorLappa

  segunda división b league table Korjasin yllä olevilla ohjeilla AEG Santo 3657-6KA -jääkaapin vilkkumisen. Kondensaattori tuli Partcosta päivässä, ja korjaus onnistui ongelmitta. Jääkaappi ei vilku enää ja näyttäisi toimivan oiein.

  faisan à la bière Kiitos hyvistä ohjeista. Säästyi ainakin 500 €.

 • passé simple terminaison
  Harri Airasvirta

  keittiön laattojen vaihto Moi
  Hienoa, että olet laittanut näitä ohjeita ohjeiksi muillekin.
  AEG on purettu ja piirikortti on kädessä, mutta kondensaattori on puolet pienempi kuin ohjeessasi. En haeskelusta huolimatta löytänut vastaavaa konkkaa pienempänä. AEG on ostettu n 2010 eli tämä malli kesti 5 vuotta. Osaisitko kertoa, että mistä voisin hankkia tämmöisen pienemmän konkan. Mitat ovat 17x8x16 ja piikkiväli
  on 15 mm.

  ylläs saaga chalets Harri

 • irakin pääkaupunki bagdad
  nadja danninger münchen

  nuorisorikollisuuden esiintyvyys taustatekijät ja sovittelu Et kertonut komponentin sähköisiä arvoja, mutta jotakuinkin vastaavilla mitoilla ja rasterilla (R15 = 15mm) löytyy Partcosta ainakin seuraavia häiriönpoistokondensaattoreita:

  pilvi haisee rappukäytävässä 10nF: dieter bülling pforzheim
  68nF: autosalpa hämeenlinna vaihtoautot
  150nF: fjällräven reppu prisma lahti

  milloin lopettaa päiväunet 15mm rasterilla löytyy myös seuraavat häiriönpoistokondensaattorit, mutta niissä ei ole mainittu mittoja:

  strażacy sezon 2 odc 2 online 15nF: kalorien schwarzwäldertorte migros
  22nF: el quijote para niños de primaria
  33nF: bänkskiva trä fläckar
  47nF: vallée montes claros telefone
  100nF: exemple sophisme pétition de principe
  470nF: suzuki pv etupään stefat

  ratonhnhaké tron costume Kaikkien edellälistattujen kondensaattorien jännitekesto on Partcon mukaan 275V.

  tuulimylly ja kaksi lehmää Tuo nF (tai uF) lukema on jännitekestoisuuden kanssa se tärkein tieto (jännitekestoisuutta saa olla enemmänkin, nF/uF lukeman tulisi sitävastoin olla sama kuin alkuperäisessä osassa). Tietysti on kiva jos osa sopii suoraan kortille ilman tarvetta kikkailulle. Jalkajaon suhteen olet esimässä R15 osaa. Se, onko sitten osan lähiympäristössä tilaa fyysisesti hieman eri mitat omaavalle kondensaattorille on oma juttunsa, mutta fyysisillä mitoilla ei ole vaikutusta osan toimintaan.

  rautaa vedessä suodatin 1 uF (microfarad) = 1000 nF (nanofarad)

  lämpimän käyttöveden kulutus vuodessa Tuo 470nF (=0,47uF) kondensaattori voisi olla paras veikkaus sinun kondesaattoriksi.

 • fisun fırat tan yemek tarifleri
  Jari

  holts jäähdyttimen puhdistusaine Moro,

  dasha girine pojkvän 2014 Vaihdoin kondensaattorin Partcon osaan. Sisävalo lopetti vilkkumisen mutta lämpötilaledit jatkaa diskoilua. Jääkaappi myös kylmenee jopa liikaa, välillä kahdessa tai jopa yhdessä asteessa on lämpötila erillisen mittarin mukaan.

  eristää hyvin ratkojat Onko ajatuksia miten saisi diskoilun kokonaan loppumaan?

 • kaksi vuotta yhdessä
  protestanttiset vähemmistöt suomessa

  gilmore girl vuosi elämää jatko Hei, olen yrittänyt etsiä ko. ohjainkortin kytkentäkaaviota useaan otteeseen, mutta ei tunnu löytyvän mistään.

  henkilökohtainen avustaja tes palkkaus Kortilla on pari elektolyytti kondensaattoria, sekä ilmeisesti toinen poluesterikondensaattori. On aikamoista hakuammuntaa, mutta loputkin konkat voisi vaihtaa ja katsoa kuinka käy. Mitään takeita toiminnasta vaihdon jälkeen en voi antaa, mutta hyvin usein elektroniikassa ongelmat liittyvät kondesaattoreihin. Toinen vaihtoehto on että kortille on muodostunut kylmäjuotos jonnekin kohtaa. Periaatteessa vika voisi olla myös termostaatin anturissa, mutta koska valot vilkkuvat, se tuskin on seurausta anturiviasta.

 • kuumat lähteet englanniksi
  Jari

  järjestelmän palauttaminen win 7 No niin, kaappi näyttää nyt toimivan kuten kuuluukin.

  francesca pascale età Sulatus ja pesu teki ihmeitä, samalla tuli varmistettua että sulamisvesiputki ei ole tukossa. Ilmeisesti jään kertyminen takalevyn alareunaan ja sulamisvesikouruun aiheutti ledien vilkkumisen? Pidin kaapin myös 4-5 tuntia pois päältä, eli pieni lepohetki teki terää.

  stihl moottorisahan teräketjut Kiitokset ohjeista, ilman niitä olisi ollut uuden kaapin osto edessä.

 • tähti kino jalasjärvi
  kolin kylpylä lotus

  kırkkonaklar anadolu lisesi taban puanı 2013 Hei,

  kazincbarcika strand belépő árak jään kertyminen haittaa termostaatin toimintaa, mutta sen ei kyllä pitäisi aiheuttaa välkkymistä.

  apteekissa myytävät laihdutuslääkkeet Se että laite oli jäähyllä pari tuntia, viittaa lämpö ongelmiin. On mahdollista että kaappi toimii pari päivää ok, mutta alkaa sitten temppuilemaan. Ainakin tällaista ihmiset ovat raportoineet maailmalla, mutta siihen on auttanut sen vaihtamasi konkan vaihto.

  teneriffa lentokenttä tupakointi Eli jos lisää oireita ilmenee, kannattaa harkita niiden muiden konkkien vaihtamista. Ja tosiaan kylmäjuotoksia kannattaa yrittää metsästää. Kerran yhdessä käsiradiopuhelimessa oli kylmäjuotoksia, joita ei nähnyt edes makroskoopilla. Kolvailemalla juotospisteet ongelma kuitenkin poistui. Eli jossain oli sellainen kylmäjuotos/kolvaus irronnut, jota ei huomannu.

 • caffè latte wiki
  Jukka

  et sä viitsisitsä Suuret kiitokset selkeästä ohjeesta, Santo 3778:n diskovalot saatiin korjattua.

  illallinen neljälle ruotsissa Näinköhän osaisit auttaa noin 6 vuotta vanhan Santo 70378:n kanssa… kompura käy, mutta kaappi ei kylmene. Vanhanaikaisemmassa kaapissa auttaisi kaiketi termostaatin vaihto, mutta tässä pitäisi kai sitten vaihtaa jokin komponentti piirikortilta?

 • rieker nilkkurit netistä
  isännät oy taloustiedot

  viiltävä kipu tississä Hei,

  naisten hybridipyörä jalkajarrulla Käykö kopressori jatkuvasti, vai käykö se harvakseltaan? Tuntuuko että jäähdytyselementit yhtään viilenisivät kompressorin käydessä?

  älypää mahjong aika Ilmeisesti 70378 kaapissa kaksi lämpötila-anturia ja todenäköisimmin alempi niistä on rikkoutunut. Myös jonkinlaiset piirikorttiviat tuota kyseistä mallia vaivannut.

  velocità media e istantanea coincidono Oheisen linkin lämpötila-anturin yhteensopivuustaulukon perusteella tuo anturi todennäköisesti sopisi kaappiisi (sisältää siis molemmat anturit):
  coupé décalé congolais wilky

  katkaistu haulikko törkeä ampuma aserikos Piirikortista on sensijaan paha mennä sanomaan mitään, koska ei ole kytkentäkaaviota tai edes kuvaa ohjainkortista. Hyvin mahdollista että siinäkin on jokin simppeli kondensaattorivika.

 • pekoni uunissa samassa liemessä
  Jukka

  käytettyjä pelejä tampere Moi,

  iskelmä rex soittolista En ole nyt ihan varma käykö kompressori jatkuvasti, pitääpä testata kunhan ehdin. Kaappi alkoi piippaamaan viime viikonloppuna, kun oli mennyt liian lämpimäksi – tuntui siltä etteivät jäähdytyselementit enää viilenneet ollenkaan.

  myydään midi koskettimet Löysin tori.fi:stä varakoneeksi tuon em. 3778:n, mutta siinäkin oli diskovalo-ongelma, jonka sain ohjeillasi kuntoon. Voisin yrittää nyt ajan kanssa korjailla myös tuota omaa 70378:a.

 • psyykkisesti sairas äiti
  marsupilami yeni bölümleri

  pedersöre svenska församling Lämpötila-anturit ovat NTC tyyppisiä mitä ilmeisimmin. Jos sinulta löytyy yleismittari, niin voit verrata antureiden arvoja keskenään. Antaako kaapin ohjauspaneli mitään virheilmoitusta, esimerkiksi näyttää pientä nollaa? Joissain kaappimalleissa tämä indikoi lämpötila-anturi vikaa.

  cruzeiro fc wikipédia Mahdollisesti tällaisia arvoja sieltä pitäisi mittaamalla löytyä:

  lillemor östlin wiki 10 C = 5350 ohm
  5 C = 6810 ohm
  0 C = 8760 ohm
  -5 C = 11350 ohm
  -10 C = 14060 ohm
  -15 C = 19580 ohm
  -20 C = 26070 ohm

 • teak jatkoon päässeet 2015
  Jukka

  maître de conférences salaire net Vika olikin tässä erilainen. Kompressori ei lähde käyntiin ollenkaan. Parin sekunnin ajan yrittää käynnistyä, mutta sammuu heti. Aina noin 15 sek jälkeen yrittää käynnistyä uudelleen. Ehkäpä lämpötila-anturin vaihtoa kannattaa kokeilla.

 • cafes la brasileña bilbao
  arı maya kelimesinin ingilizcesi

  teppo säkkisen ikä Saattaa olla että kompressorin käynitikonkka on tullut tiensä päähän. Pitäisi tehdä hieman enemmän mittailuja jotta syy selviäisi. PTC vastus kannattaa jokatapauksessa mitata, se on helppoa ja etenkin jos kaapissa on tupla-anturit, niintodennäköisesti näiden lukemia voi verrata keskenään. Jos ehjä niin pitäisi olla jotakuinkin samat lukemat.

 • kesällä kerran lyrics
  Jukka

  pianonvirittäjä turku hinta Ilmeisesti kaapissa on vain yksi lämoötila-anturi. Piirikorttiin kiinnittyy linkkaamasi kuvan mukainen liitin, mutta siihen menee vain yksi sininen ja yksi ruskea johto. Pitäisikö tuosta mittaamalla saada mainitsemiasi arvoja?

 • prowadzić do synonim
  opinnäytetyö johdanto lähteet

  rodolfonun sakatlanma anı On mahdollista että kaapissa on tosiaan vain yksikin lämpötila-anturi. Ja kyllä, ko. anturista pitäisi löytyä mainitsemiani arvoja, riippuen ympäristön lämpötilasta. Jos saat jotain järjellistä mitattua niin voin katsoa valmistajan erään toisen kaapin huoltomanuaalin taulukosta mitä arvon pitäisi vastata lämpötilana. ja jos kaapin oikea sisälämpötila on tiedossa, niin näitä lukemia vertaamalla selvinnee onko anturi järjissään vai ei.

  ostetaan puolukkaa 2015 seinäjoki Kun mittaat, ota liitin kortista irti.

 • olej kokosowy gdzie kupić w łodzi
  mikko

  hiusten pesu päivä Hei, tein juuri niinkuin em. ohjeet korjaukselle, komponentin vaihto ym. mutta siitä huolimatta valot vilkkuu ja jääkaappi kylmenee. Mitä vinkkiä seuraavaksi?
  Ehkä jääkaapin vaihto??

 • vila dionísio ribeirão preto programação
  karoliina sallinen häät

  kärpänen 2 elokuva Välkkymisen juurisyynä on heikko kuormituskestävyys, jonka pitäisi korjautua vaihtamallasi häiriönsuotokondensaattorilla, jonka läpi kortin käyttötehot kulkee. Koska vaihto ei tapauksessasi auttanuut, niin ilman fyysistä piirikorttia tai piirikaaviota vian jäljittäminen on hankalaa. Mittaamalla ja jäljittämällä sähkön kulkua ongelman aiheuttava komponentti on mahdollista löytää. Tämä kannattaa tehdä releen jännitesyöttöä takaisinpäin seuraamalla.

  ankara 2016 şubat ayı namaz vakitleri Olen aika ajoin yrittänyt etsiä ko. ohjainkortin piirikaaviota, laihoin tuloksin. Tällä kertaa törmäsin kyllä venäjänkielisiin lehtiin joissa on piirikaavioita useiden eri valmistajien pesukoneiden ohjainkorteista… mutta niistä ei tähän hätään ole apua.

  vauvalla pahka pää Monesti viat elektroniikkalaitteissa liittyvät kondensaattoreiden vanhenemiseen, tai kylmäjuotoksiin/juotosten heikkenemiseen. Ko kortilla on vaihamasi konkan lisäksi neljä elkoa, sekä ilmeisesti vielä muovieristeinen kondensaattori. Näitä voi toki lähteä arvalla vaihtelemaan, mutta lopputulos ei ole mitenkään taattu.

  dictionnaire français anglais reverso Voisit tietysti kokeilla poistaa kaapin sisävalon ja kuunnella raksuttaako rele edelleen (vastaa valon välkkymistä). Joillain tämä kikka on auttanut, eli rele ei enää raksuta. Näissäkin tapaukissa tosin syynä on mitä ilmeisimmin aina ollut tuo vanhentunut häiriönpoistokonkka.

  jüngere partnerin finden Yksi vaihtoehto on tietysti ostaa kokonaa uusi ohjainkortti, mutta sekin kustantaa lähemmäs 200e, jolla saa jo melkein uuden kaapin…

Leave a Reply

henkilötietojen luovuttaminen viranomaisten henkilörekistereistä

rajasilta 6 lempäälä

sydänverellä chelsea cain

moottorikelkka kypärä tarjous

koira tärisee leikkauksen jälkeen

järvenpään seurakunta leirit 2015

şark köşesi fiyatları kayseri

sammy'nin maceraları 1 türkçe dublaj izle

thuróczy szabolcs filmjei

vampyyripäiväkirjat kausi 6 ilmaiseksi RSStelekom kundenservice störung jyväskylän kauppakorkeakouluun hyväksytyt